AYET-İ KERİME

http://siyasetnamem.blogspot.com.tr/2017/03/islamin-dunyada-yayilmasindan-korkan.html?spref=fb

26 Mart 2013 Salı

Riyad el Asaad HAKKINDA


Sağ ayağı düz üstünden kesilen Riyad Esad'ın hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.
Riyad el Asaad KİMDİR?
Önceleri Suriye Hava kuvvetlerinde bulunan Musa El Asaad daha sonra 2011-2012 Suriye ayaklanması’nda safını değiştirerek  muhaliflerin safına geçti ve  dağınık milis, kaçak durumda bulunan asker gruplarını birleştirdi. Özgür Suriye Ordusu’nu (ÖSO), yu 29 Temmuz 2011 tarihinde Riyad el-Esad  kurmuştur. Siyasi kanadı Suriye Ulusal Konseyi’dir. Riyad el-Esad , Beşşar Esed’e Karşı ÖSO’nun liderliğini yapıyor.
Özgür Suriye ordusunun başkomutanı Riyad-el Asaad, Dey-ez zor kentinin Miyadin ilçesinde aracına yerleştirilen bomba sonucunda ağır yaralandı. Esad ajanları ise ÖSO komutanının her anını takip ederken, kaydettikleri videoları Sosyal Paylaşım Sitelerinde yayınladı. Saldırıdan hemen sonra Akçakale gümrük kapısından geçirilerek Akçakale Devlet Hastanesinde tedavi altına alınması gerekirken hiçbir müdahalede bulunulmadığı iddia edildi.
Türkiye'de yaşayan Riyad Esad'ın yardımcısı Malik el-Kurdi, el-Cezire televizyonuna yaptığı açıklamasında "Riyad Esad, Deyr Ez-Zor'a bağlı el-Meyadin'de bir toplantıya katılmıştı. Toplantı bitiminden sonra bölgeden uzaklaşmak için aracına bindi. 1 kilometre gittikten sonra, Esad'ın koltuğunun altına yerleştirilen bombanın patlaması üzerine ağır bir şekilde yaralandı" dedi.
TUHAF OLANIDA ÇOK TANINMIŞ BİR KURULUŞ KENDİ ÜRETİMLERİNİ; 
İŞTE ACI ÇIĞLIK VİDEOSU....! GİBİ.. BAŞLIKLARLA KENDİ SÖMÜRÜSÜNÜ REKLAM ETMESİDİR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Fotoğrafım
https://www.facebook.com/VAHDED.HOCA SİTEMİZİ ZİYARET EDİP ÜYE OLURSANIZ ÇALIŞMALARIMIZA DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ ALLAH cc CÜMLE MÜMİNLERDEN RAZI OLSUN.