AYET-İ KERİME

http://siyasetnamem.blogspot.com.tr/2017/03/islamin-dunyada-yayilmasindan-korkan.html?spref=fb

24 Mart 2013 Pazar

ELİNDEKİ BALTAYI KENDİ KAFASINA İNDİRENE ŞAŞARIM..


ELİNDEKİ BALTAYI KENDİ KAFASINA İNDİRENE ŞAŞARIM..



VATANIMA; ...VATANDAŞ OLAN TÜM KARDEŞLERİME SALDIRIYI ARAŞTIRIP SONUCA ERİŞİP ADALETİ İŞLETİP VAZİFESİNDE ALLAH cc İÇİN ÇALIŞAN LARIMIZDAN ALLAH cc RAZI OLSUN... KOLAYLIKLAR VERSİN.http://www.facebook.com/groups/VAHDED.D%C4%B0N4?ap=1
ELİNDEKİ BALTAYI KENDİ KAFASINA İNDİRENE ŞAŞARIM..
BİNDİĞİ GEMİYİ DELENE YEDİĞİ EKMEĞE KUSANA ŞAŞARIM
CAMİ DUVARINA İŞİYENE KENDİNİ YARATAN RABBİNE İSYAN EDEN NANKÖRE ŞAŞARIM..
Kitaptan bilgisi olan biri, “Ben onu, gözünü kapayıp açmadan önce sana getiririm” dedi. Süleyman, tahtı yanında yerleşmiş hâlde görünce şöyle dedi: “Bu, şükür mü, yoksa nankörlük mü edeceğim diye beni denemek için, Rabbimin bana bir lütfudur. Kim şükrederse ancak kendisi için şükretmiş olur. Kim de nankörlük ederse (bilsin ki) Rabbim her bakımdan sınırsız zengindir, cömerttir.”
قَالَ الَّذٖى عِنْدَهُ عِلْمٌ مِنَ الْكِتَابِ اَنَا اٰتٖيكَ بِهٖ قَبْلَ اَنْ يَرْتَدَّ اِلَيْكَ طَرْفُكَ فَلَمَّا رَاٰهُ مُسْتَقِرًّا عِنْدَهُ قَالَ هٰـذَا مِنْ فَضْلِ رَبّٖى لِيَبْلُوَنٖى ءَاَشْكُرُ اَمْ اَكْفُرُ وَمَنْ شَكَرَ فَاِنَّمَا يَشْكُرُ لِنَفْسِهٖ وَمَنْ كَفَرَ فَاِنَّ رَبّٖى غَنِىٌّ كَرٖيمٌ
NEML 40
Eğer insana tarafımızdan bir rahmet (nimet) tattırır da, sonra bunu ondan çekip alırsak, şüphesiz o ümitsiz ve nankör oluverir.
وَلَئِنْ اَذَقْنَا الْاِنْسَانَ مِنَّا رَحْمَةً ثُمَّ نَزَعْنَاهَا مِنْهُ اِنَّهُ لَيَپُوسٌ كَفُورٌ
HUD 9
  • BU GÜZEL VATANA İHANET EDENLERE LANET OLSUN ....
  • HİZMET EDİP VATANIMI SEVENLERDEN ALLAH cc razı olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Fotoğrafım
https://www.facebook.com/VAHDED.HOCA SİTEMİZİ ZİYARET EDİP ÜYE OLURSANIZ ÇALIŞMALARIMIZA DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ ALLAH cc CÜMLE MÜMİNLERDEN RAZI OLSUN.