AYET-İ KERİME

http://siyasetnamem.blogspot.com.tr/2017/03/islamin-dunyada-yayilmasindan-korkan.html?spref=fb

27 Mart 2013 Çarşamba

ÖZÜR DEDİ İSRAİL, ŞEHİD'LERE KİMSE SORMADI


İsrail özür diler ama CHP dilemez
Başbakan Erdoğan, “Vur de vuralım, öl de ölelim” sloganına verdiği karşılık nedeniyle MHP lideri Devlet Bahçeli’yi sert sözlerle eleştirdi; İsrail’in yanında olmakla suçladığı CHP’den ise Türkiye’nin özür beklediğini söyledi

"İsrail'in özrü bir taktik"
İsrail’in saldırısına uğrayan Mavi Marmara gemisinde bulunan eski Alman Sol Parti milletvekili, hukukçu, Norman Paech, İsrail Başbakanı Netanhayu’nun Mavi Marmara olayı nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan özür dilemesini "taktik" olarak değerlendirdi.

İsrail özür diledi çünkü...
'Eğer tebrik edilecek kişi varsa o da Başkan Obama’dır'
İsrail’in telkinle özür dilediğini iddia eden Loğoğlu, “Eğer tebrik edilecek kişi varsa o da Başkan Obama’dır” dedi

"İsrail özür dilese de ilişkiler eskisi gibi olamaz"
İsrail'in Mavi Marmara gemisine yaptığı saldırıdan üç yıl sonra gelen özrü değerlendiren İHH Başkanı Bülent Yıldırım, "Biz Türkiye ile İsrail'in hiçbir zaman normalleşmesi taraftarı değiliz çünkü; israil'in eli kanlıdır'' diye konuştu.

İsrail özür diledi
ABD Başkanı Obama’nın İsrail gezisinin son gününde Başbakan Erdoğan ve İsrail Başbakanı Netanyahu, 2011’deki Van depreminin ardından ilk defa telefonla konuştu. Görüşmenin ardından Netanyahu’nun ofisi, Mavi Marmara’da 9 kişinin ölümüne neden olan hatalardan ötürü Türk halkından özür dilendiğini ve ölenlerin ailelerine tazminat verileceğini açıkladı.

İsrail özür diledi, Erdoğan kabul etti
2010 yılında Mavi Marmara gemisine İsrail askerlerinin düzenlediği operasyonda 9 Türk'ün hayatını kaybetmesi ile kopma noktasına gelen Türkiye-İsrail ilişkisinde önemli gelişmeler yaşanırken, başta Başbakan Erdoğan tarafından sık sık dile getirilen "İsrail özür dilesin, tazminat ödesin" talebine olumlu yanıt geldi.


İSRAİLİN GERÇEK YÜZÜ BUDUR;
  ABD doğumlu İsrailli akademisyen Steven Plaut, İsrail’in Türkiye’den özür dilemesine tepki göstererek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ve Türkiye’ye hakaretler içeren bir mektup kaleme aldı.

Mektupta, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’yu çaresi, uyuşuk ve Yahudi tarihinden kopuk olmakta suçlayan Plaut, Mavi Marmara baskını için  "Ben de sizden sadece 9 teröristi öldürdüğümüz ve Hamaslı Nazilere yardım getirmeye çalışan terörist gemileri batırmadığımızdan ötürü özür diliyorum” ifadelerini kullandı.

Hayfa Üniversitesi’nde ders veren Steven Plaut, Türkiye’yi Kıbrıs’ta işgalci olmakla suçlarken, İstanbul’un Antik Yunan’ın başkenti olduğunu belirterek, ‘Konstantinopol’ün gerçek sahiplerine geri verilme zamanınını geldiğini’ kaydetti.

BU ÖZRÜN ALTINDA TERÖR SENARİSTİ; ABD-İSRAİL'İN İŞLEDİKLERİMİ BASKICI UNSUR OLDU?. BU KADAR GENİŞ DÜNYA TERÖRÜ VE MÜSLÜMANLARI BİRBİRİNE KATLETTİRME PROJELERİ ARTIK İDARECİLERİMİZİN ELİNDE YETKİN VE ETKİN! OLDUĞUNA GÖRE!..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Fotoğrafım
https://www.facebook.com/VAHDED.HOCA SİTEMİZİ ZİYARET EDİP ÜYE OLURSANIZ ÇALIŞMALARIMIZA DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ ALLAH cc CÜMLE MÜMİNLERDEN RAZI OLSUN.