AYET-İ KERİME

http://siyasetnamem.blogspot.com.tr/2017/03/islamin-dunyada-yayilmasindan-korkan.html?spref=fb

2 Nisan 2013 Salı

Türkiye’nin en başarılı lideri iNgİlİzLeR DEDÜ!..

Türkiye’nin en başarılı lideri Recep Tayyip Erdoğan

Uluslararası bir araştırma şirketi yaptığı “En Başarılı Liderler Araştırması”ndan çarpıcı çırpıcı sonuçlar çıkarttı

"Araştırmaya göre Türkiye'de en başarılı siyasi lider AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır (yüzde 39,7). Recep Tayyip Erdoğan'a en çok Ankara halkı (yüzde 56), erkekler (yüzde 44,3) başarılı olduklarına inanmaktadır. (yüzde 39,7). İkinci sırada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yer almaktadır (yüzde 15,7). 55 yaş ve üzeri olanlar Kemal Kılıçdaroğlu'na diğer yaş gruplarına göre daha fazla başarılı bulmaktadır.'' dedi.

"Katılımcılara göre en çok güvenilir iki bakan sırasıyla Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç (yüzde 24,7) ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'dur (yüzde 21,0). İzmir (yüzde 87,4) ve Balıkesir bölgesi (yüzde 81,3) Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a diğer bölgelere göre daha fazla başarılı bulunuyor. Recep Tayyip Erdoğan'ı başarılı bulanlar en çok Ahmet Davutoğlu (yüzde 37,4) ve Sadullah Ergin'i (yüzde 17,4) başarılı bulmaktadır. Erkekler kadınlara göre Ahmet Davutoğlu'nu daha başarılı bulurken (yüzde 24,6), 55 ve üzeri yaştakiler ise Binali Yıldırım'ı daha başarılı bulmaktadır (yüzde 60)" dedi.

 "Katılımcıların en başarılı bulduğu  iş adamı, iki büyük holdingi temsilen  Ali Sabancı'yı başarılı bulurken,En başarılı iş kadını ise  Güler Sabancı

 "Sivil toplum kuruluşları içinde en  başarılı  lider ise TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz 

 "Büyükşehir Belediye Başkanları içinde en başarılı  isim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş 

 "En başarılı iki dünya lideri ise, global siyasi oyuncuların iki farklı ucunda duran Barrack Obama (yüzde 26,4) ve Mahmud Ahmedinejad' (yüzde 14,5) oldu. Özellikle Mardin bölgesi, İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejd'a diğer bölgelere göre daha başarılı bulmaktadır. (yüzde 87,1)" seklinde..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Fotoğrafım
https://www.facebook.com/VAHDED.HOCA SİTEMİZİ ZİYARET EDİP ÜYE OLURSANIZ ÇALIŞMALARIMIZA DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ ALLAH cc CÜMLE MÜMİNLERDEN RAZI OLSUN.