AYET-İ KERİME

http://siyasetnamem.blogspot.com.tr/2017/03/islamin-dunyada-yayilmasindan-korkan.html?spref=fb

20 Nisan 2013 Cumartesi

Say'ı savunayım Fazıl derken saçmaladı!

Fazıl Say'ı savunayım derken saçmaladı!

Vatan gazetesinden Ruhat Mengi bugünkü köşe yazısında Fazıl Say olayına başka bir açıdan yaklaştı. Yaradan'ın bir dine ait olmadığını söyleyen Mengi bu işin hukuki açıdan hiçbir tarafı olmadığını söyledi.

Mengi yazısının sonunda Fazıl Say'ın hukuka karşı suç işlemediğini, Allah'a karşı suç işlediğini savunurken, Fazıl Say'la ilgili değerlendirmenin Allah tarafından yapılabileceğini dile getirdi. 

Fazıl Say'ın Twitter'da retweet ettiği cümleler ilgili savunurken, yeni bir tartışmaya sebep olabilecek cümleler kullandı. İşte Mengi'nin konuyla ilgili yazısından ilgili bölüm:

ALLAH MÜSLÜMAN MIDIR? 
Ben Müslüman'ım, sen Müslüman'sın, o Müslüman, bizler.. sizler.. onlar da.. Diğer dinlerden, inançlardan olan vatandaşları da bir yana bırakalım ve farz edelim ki çevremizdeki, ülkemizdeki herkes Müslüman.. Peki Allah, o Müslüman mı? Son din olsa da, Yaradan'ın "belli bir dine ait olduğunu" kim iddia edebilir?
Ceza aldığı  cümlesi bu olmalı.
 "Bilmem fark ettiniz mi ama nerde yavşak adi magazinci hırsız şaklaban varsa hepsi Allahçı, bu bir paradoks mu?"
DETAYLAR BURDA: http://vahdeddinihocam.blogspot.com/2013/04/fikir-hurriyetine-evet-hakarete-hayr.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Fotoğrafım
https://www.facebook.com/VAHDED.HOCA SİTEMİZİ ZİYARET EDİP ÜYE OLURSANIZ ÇALIŞMALARIMIZA DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ ALLAH cc CÜMLE MÜMİNLERDEN RAZI OLSUN.