AYET-İ KERİME

http://siyasetnamem.blogspot.com.tr/2017/03/islamin-dunyada-yayilmasindan-korkan.html?spref=fb

18 Ağustos 2013 Pazar

ZALİM CANİ TÜRKİYE'Mİ HANGİ AĞIZLA TEHDİT ETTİ

Darbeci general Sisi 'nin geçici yönetiminin cumhurbaşkanı Adli Mansur 'un Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamayla, Mısırlı yetkililerin Ermeni Soykırımı'nı tanıyan uluslararası sözleşmeyi imzalayacakları duyuruldu.

MANSUR'UN AÇIKLAMASI


Adli Mansur'un tweetinde, "Birleşmiş Milletler'deki temsilcilerimiz, Türk ordusu tarafından gerçekleştirilen ve 1 milyon insanın ölümüne neden olan Ermeni Soykırımı'nın doğruluğunu kabul eden uluslararası sözleşmeyi imzalayacaklardır" denildi.
 İndirdiğimiz apaçık delilleri ve hidayeti Kitap'ta açıklamamızdan sonra onları gizleyenler var ya, işte onlara hem Allah lânet eder, hem de bütün lânet etme konumunda olanlar lânet eder. 
اِنَّ الَّذٖينَ يَكْتُمُونَ مَا اَنْزَلْنَا مِنَ الْبَيِّنَاتِ وَالْهُدٰى مِنْ بَعْدِ مَا بَيَّنَّاهُ لِلنَّاسِ فِى الْكِتَابِ اُولٰئِكَ يَلْعَنُهُمُ اللّٰهُ وَيَلْعَنُهُمُ اللَّاعِنُونَ   Bakara suresi 159. ayet 
 Fakat âyetlerimizi inkâr etmiş ve kâfir olarak ölmüşlere gelince, işte Allah'ın, meleklerin ve bütün insanların lâneti onların üstünedir.   اِنَّ الَّذٖينَ كَفَرُوا وَمَاتُوا وَهُمْ كُفَّارٌ اُولٰئِكَ عَلَيْهِمْ لَعْنَةُ اللّٰهِ وَالْمَلٰئِكَةِ وَالنَّاسِ اَجْمَعٖينَ    Bakara suresi 161
MÜ'MİNLERİN PEYGAMBERLERİN ŞEHİDLERİN CÜMLE HAKKI TASDİK EDENLERİN MELEKLERİN VE ALLAH'IN cc ŞÜPHESİZ LANETLERİ ZALİMİN KATİLİN VE YARDAKÇILARININ ÜZERİNEDİR..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Fotoğrafım
https://www.facebook.com/VAHDED.HOCA SİTEMİZİ ZİYARET EDİP ÜYE OLURSANIZ ÇALIŞMALARIMIZA DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ ALLAH cc CÜMLE MÜMİNLERDEN RAZI OLSUN.