AYET-İ KERİME

http://siyasetnamem.blogspot.com.tr/2017/03/islamin-dunyada-yayilmasindan-korkan.html?spref=fb

13 Ocak 2015 Salı

BU CEVAP İSLAMA SALDIRAN HERKESE OKU'DA GÖR

Davutoğlu tuzak soruya ustaca cevap verdi
ALLAH cc 
MÜSLÜMAN
İdarecilerimize
GÜÇ, KUVVET
VERSİN

Başbakan Ahmet Davutoğlu Almanya Başbakanı Merkel ile ortak basın toplantısı düzenledi. Başbakan Davutoğlu, bir gazetecinin,  "Fransa'da yaşanan saldırı sonucu Türkiye sorumluluk hissediyor mu? sorusunu Başbakan Ahmet Davutoığlu'na yöneltti.  

Başbakan Davutoğlu tuzak soruya ustaca cevap verdi

Suriye'deki krizden dolayı en büyük bedeli Türkiye ödemiştir. Dünya mülteci tarihinde en büyük mülteciyi alan Türkiye'dir. 1,5 milyonu rejimden kaçtı, 500 bini IŞİD'den kaçtı. Türkiye sınırlarını açık tuttuysa, teröristlerin geçişi için değil, babası annesi öldürülen çocukların, masumların ülkelerimize gelip yaşaması için açtık. Ancak terörist de gelmişse onun da takibini cezasını yaparız. Sınırın kapatılmasını isteyen katliama göz yumanlardır. Türkiye 35 milyon turistin geldiği ülke, hepsinin isimlerinin terörist diye takibini tutamayız. Bize istihbarat gelecek ki takip edebilelim ki biz 7000 kişiye sınıra giriş yasağı koyduk. 2 bin kişiyi de aralarında Alman Fransız da var geri gönderdik. Son Paris olayında adı geçen Hayat ile ilgili istihbaratı Türk kaynağı yapmıştır, herhangi bir ön uyarı gelmediği halde biz takip ettik ve Fransa'ya haber verdik. Bu kadın Türkiye'ye Madrid'den geliyor. Bu konuda İspanya'yı Türkiye'yi suçlamak mümkün mü? Türkiye'nin tek suçu Suriye'ye sınırı olması mı? Bu konuda Türkiye'ye suçlama yöneltilmesine kesinlikle tahammül etmeyiz. Yabancı savaşçılar kim olursa olsun, Suriye'yi terk etmeleri konusunda yapılacak her türlü çalışmaya destek veririz. Ancak şunu herkesin kabul etmesi gerekiyor Türkiye Suriye krizinde en büyük bedeli ödemiştir. 

Paris'ten hemen önce İstanbul'da bir terör saldırısı gerçekleşti. Ben Paris'te yürüdüm ve kendimle gurur duydum. Aynı duyarlılığın gösterilmesini beklerdim. Reyhanlı'da 52 vatandaşımızı kaybettik, bu konuda da aynı tepkiyi gösterme hakkımızın olduğunu düşünüyorum. Tek suçumuz Suriye rejiminin bombardımanlarından kaçan insanlara kapımızı açmaktır. Kim ne derse desin bu politikamızı devam ettireceğiz.
ANLASALAR BİZ ARTIK HAÇLILARDAN AKIL SORMUYORUZ YENİDEN OSMANLI İSLAM İMPARATORLUĞU OLUYORUZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Fotoğrafım
https://www.facebook.com/VAHDED.HOCA SİTEMİZİ ZİYARET EDİP ÜYE OLURSANIZ ÇALIŞMALARIMIZA DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ ALLAH cc CÜMLE MÜMİNLERDEN RAZI OLSUN.