AYET-İ KERİME

http://siyasetnamem.blogspot.com.tr/2017/03/islamin-dunyada-yayilmasindan-korkan.html?spref=fb

6 Kasım 2013 Çarşamba

Kız ve erkek öğrencilerin aynı evde kalması

Kız ve erkek öğrencilerin aynı evde kalması

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , Avrupa ziyaretinin ilk durağı Finlandiya 'da basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. 

Kız ve erkek öğrencilerin aynı evde kalması' tartışmalarına yönelik soru soran yabancı muhabire;  Türkçe olarak, 'Türkiye'de özel hayata müdahale edilmesi ve son dönemdeki öğrenci evi tartışması hakkında ne düşünüyorsunuz?' şeklinde soru sorması üzerine Başbakan Erdoğan, ağzının payını verdi. 

Erdoğan muhabire:  "Değerli arkadaşı birileri herhalde özel olarak görevlendirmiş. 11 yıldır Başbakanım. 4,5 yıl da belediye başkanlığım var. Biz kimsenin özel hayatına müdahale etmiş değiliz. Öyle olmasaydı Türkiye'de her iki kişiden birinin oyunu almış olmazdık." ifadelerini kullandı.

Başbakan dün de Türkiye'deki bayan bir muhabirin öğrenci evleri ile ilgili sorusuna, "Siz kızınıza oğlunuza böyle bir şeyi uygun buluyorsanız sizin için hayırlı olsun." şeklinde karşılık vermişti. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Fotoğrafım
https://www.facebook.com/VAHDED.HOCA SİTEMİZİ ZİYARET EDİP ÜYE OLURSANIZ ÇALIŞMALARIMIZA DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ ALLAH cc CÜMLE MÜMİNLERDEN RAZI OLSUN.