AYET-İ KERİME

http://siyasetnamem.blogspot.com.tr/2017/03/islamin-dunyada-yayilmasindan-korkan.html?spref=fb

5 Eylül 2015 Cumartesi

GÜZEL VE YERİNDE BUNA DENİR

1 Kasım'da gerçekleşecek olan erken seçimde AK Parti'nin sürpriz adaylarla seçmenin karşısına çıkacağı tahmin edilirken kulislerde konuşulan ve en dikkat çeken isimlerden birisi de Milli Görüş'ün lideri merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Muhammet Ali Fatih Erbakan'dı.
AK Parti Genel Başkanı olduğu günden bu yana AK Parti’nin bir “vefa hareketi” olduğunu sık sık hatırlatan Ahmet Davutoğlu'nun Fatih Erbakan'la görüşeceğigelen bilgiler arasında.

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın 7 Haziran Milletvekili seçimleri hakkındaki açıklaması:
7 Haziran 2015 Tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri Milletimiz, İslam Alemi ve elbette ki Milli Görüş camiamız açısından büyük önem arzetmektedir. Milli Görüşün etkili bir grupla mecliste temsil edilmesi artık çok gerekli bir hal almıştır. Bu seçimlerle ilgili olarak Sn. Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Ahmet DAVUTOĞLU, bir Sayın Bakanımız aracılığıyla bizlerin kendi listelerinden aday olmamızı teklif etmişlerdir. Ayrıca; MHP Genel Başkanı Sn. Devlet BAHÇELİ de bir yardımcısını görevlendirerek listelerinden aday olmamızın kendilerini memnun edeceğini ifade etmişlerdir.
             

VAHDEDDİN HOCA DİYOR Kİ:
ÜÇ DÖNEM SÖZÜNÜ TUTUN KILIF ARAMAYIN
VARSA HIRSIZ VE HAİNLERİDE DIŞARI ALIN
ERDOĞAN, ERBAKAN, TÜRKEŞ, DAVUTOĞLU
YÖRÜNGELİ İYİ YENİLERİ  MİLLİ ANLAŞTIRIN
ESKİLERDE DANIŞMA MECLİSİ OLUŞTURSUN
GÜÇLÜ BAŞKANLIKLA DÜNYAYA HÜKMEDİN.

PARTİ PIRTI LOKMA OLUP MİLLETİ BİRBİRİNE DÜŞÜRMEK ANCAK DÜŞMANLARIN İŞİNE GELİR DOĞRUYU DESTEKLEYİN ANALAR AĞLAMASIN VATAN BÖLÜNMESİN GAVUR SİZE DİNİNİZİ ÖĞRETMESİN...
VAHDEDDİN HOCA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Fotoğrafım
https://www.facebook.com/VAHDED.HOCA SİTEMİZİ ZİYARET EDİP ÜYE OLURSANIZ ÇALIŞMALARIMIZA DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ ALLAH cc CÜMLE MÜMİNLERDEN RAZI OLSUN.