AYET-İ KERİME

http://siyasetnamem.blogspot.com.tr/2017/03/islamin-dunyada-yayilmasindan-korkan.html?spref=fb

27 Haziran 2015 Cumartesi

ÜMMET OLMALIYIZ BÖLÜCÜ OLMAYINIZ


Kapatılan Refah Partisi'nin milletvekillerinden Şevki Yılmaz dünkü yazısında AKP'nin seçim yenilgisinin nedenlerini yazdı.

Teşkilatta ehil olmayan kişilere görev verildiğine, bürokraside liyakatsiz kişilerin göreve getirildiğine, dalkavukların partiyi sardığına dikkat çeken Şevki Yılmaz, israf ve şatafa dikkat çekti.

Yılmaz, ehil olmayan isimlere görev verildiğini vurguladı. Teşkilat üyelerinin ‘poker ve lakırdı masalarından' ilim ve istişare masalarına dönmesi gerektiğini anlattı.

İşte Şevki Yılmaz'ın dünkü yazısından ilgili bölüm;

“Yeşil arazileri ucuza kapattırıp imara açtırtarak rant sağlattıran, adaletsiz imar ve ihale uygulamalarıyla haksız kazançlara sebep olan, belediye ve diğer devlet arazilerini ucuza başkalarına peşkeş çektirtenler mutlaka partiden ihraç edilmeli ve tüm sorumlular adalet önüne acilen teslim edilmelidir!

Hasbi tabanın ciğer yakan feryatlarına ve gözyaşlarına artık kulak vermeliyiz! Vakit ve nakit adamları dalkavuklardan acilen kurtulup, uyarıcı, hasbi dava ve vakıf adamlarıyla yola devam etmeliyiz!

Dalgakıran gibi devasa hizmetlerin görülmesini yanlışlıkları veya ihanetleriyle engelleyen “Rüzgâr kıranlar!” bir daha asla aday yapılmamalıdır!

Bürokrasideki ehliyetsiz, kişiliksiz, müsrif yöneticiler yerine emin, ehil ve sadık olan milli kadrolara hizmet kapılarını acilen açmalıyız!

Zavallı emeklinin ve asgari ücretle çalışanların nafakasını artırmayı popülizm gören zulüm yerine; başta belediyelerde ve bürokraside alabildiğine artarak devam eden makam aracı ve eşyaları değiştirme hastalığı vb. aşırı israf ve savurganlık belasının önüne acilen geçilmelidir!”


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Fotoğrafım
https://www.facebook.com/VAHDED.HOCA SİTEMİZİ ZİYARET EDİP ÜYE OLURSANIZ ÇALIŞMALARIMIZA DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ ALLAH cc CÜMLE MÜMİNLERDEN RAZI OLSUN.