AYET-İ KERİME

http://siyasetnamem.blogspot.com.tr/2017/03/islamin-dunyada-yayilmasindan-korkan.html?spref=fb

9 Temmuz 2013 Salı

Saadet Partisi Mısır'da yaşanan darbeyi kınamak için miting düzenliyor.

Saadet'ten "Mısır" mitingiyle bir ilk!

Saadet Partisi Mısır'da yaşanan darbeyi kınamak için miting düzenliyor. Kazlıçeşme Meydanı'nda yapılacak mitingin ardından partililer toplu iftar yapacak.

Saadet Partisi Mısır'da yaşanan darbe ve katliama dur demek için 14 Temmuz Pazar günü İstanbul Kazlıçeşme Meydanı'nda miting düzenliyor.

Özellikle Ramazan ayı ve havaların sıcak olmasından dolayı konuşmacıların kısıtlı tutulacağı öğrenilen mitingin Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın İslam birliği vurgusu yapması bekleniyor.

Saat 17:30'da başlayacak olan miting katılımcıların toplu iftarıyla son bulacak. mitinge Arap ve Ortadoğu dünyasından bir çok isimin katılması bekleniyor.

Saaadet Partisi geçtiğimiz yıl yine Ramazan ayında Arakan'da yaşanan katliamı kınamak için Kadıköy Rıhtım Meydanı'nda miting düzenlemişti.

Saadet Partisi'nde bir ilk

Daha önce organize ettiği mitingleri Çağlayan Meydanı ve Kadıköy Rıhtım Meydanı'nda gerçekleştiren Saadet Partisi, kurulduğu günden bu yana ilk defa AK Parti ve CHP mitinglerinin gerçekleştiği , İstanbul'un en büyük miting alanı olan Kazlı Çeşme Meydanı'nda miting düzenliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Fotoğrafım
https://www.facebook.com/VAHDED.HOCA SİTEMİZİ ZİYARET EDİP ÜYE OLURSANIZ ÇALIŞMALARIMIZA DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ ALLAH cc CÜMLE MÜMİNLERDEN RAZI OLSUN.